TransCargo International
 
CONTUL MEU
nume utilizator

parola

UTILIZATOR NOU

ENGLEZA                        RUSA


Untitled Document
Meniu sus
TERMENI SI CONDITII


("Serviciul")/Bursa Internationala de Transporturi si Marfuri, ECARGOTRANS.COM, administrata si aflata in proprietatea TRANSCARGO INTER SRL, va este furnizata in conformitate cu termenii si conditiile precizate in acest Acord. Acest serviciu va este furnizat prin intermediul adresei web: http://www.ecargotrans.com , numita in continuare.

TERMENI
Orice fel de comunicatie, toate tranzactiile si informatiile initiate prin acest Serviciu vor fi guvernate de acesti termeni si conditii ca reprezentand Acordul complet, exclusiv si definitiv intre dumneavoastra si TRANSCARGO INTER. TRANSCARGO INTER isi rezerva dreptul, pe baza unilaterala, sa modifice, sa amendeze sau sa actualizeze acesti termeni si conditii in orice moment, fara a anunta in prealabil. TRANSCARGO INTER isi rezerva, de asemenea, dreptul de a amenda, adauga sau de a sterge orice aspect al Serviciului in orice moment fara a anunta in prealabil. Aceste schimbari vor intra in vigoare din momentul publicarii pe aceasta pagina web. In cazul in care continuati sa utilizati acest Serviciu si dupa revizuire, inseamna ca ati acceptat pe deplin termenii prezentului Acord, inclusiv modificarile survenite.

INREGISTRARE SI TAXE
ECARGOTRANS.COM este o bursa internationala de transporturi si marfuri, avand ca baza Internetul ce pune in legatura furnizorii de transport si logistica cu societati care utilizeaza astfel de servicii. Obiectivul il reprezinta sprijinirea Membrilor in a-si optimiza solutiile logistice adoptate.

Aceasta bursa internationala de transporturi si marfuri, ECARGOTRANS.COM pune la dispozitia utilizatorilor sai o mare varietate de servicii, pe mai multe categorii de transport. In functie de serviciile alese, utilizatorul plateste prin transfer bancar contravaloarea serviciilor prestate, in conturile precizate de factura proforma, emisa automat de sistemul ECARGOTRANS.COM, care va este trimisa automat pe e-mail la inregistrarea dumneavoastra.

Pasii de inregistrare a noului utilizator in sistemul ECARGOTRANS.COM:
1. Completarea formularului de inregistrare;
2. Alegerea planului tarifar dorit pe perioada necesara utilizarii serviciilor furnizare de ECARGOTRANS.COM de la 3 la 12 luni, in functie de cate servicii va alegeti din planul tarifar, veti avea un discount intre 10-30% per factura;
3. Completarea campurilor cu date concrete despre firma dumneavoastra pentru facturare;
4. Confirmarea inregistrarii dumneavoastra, in care aveti posibilitatea sa vizualizati factura proforma cu posibilitatea de a o tiparii.

TERMENI DE PLATA
Dupa inregistrare, aveti un termen limita de plata, 10 zile de la data emiterii facturii proforme. In caz de neplata a facturii, contul dumneavoastra va fi trecut in lista de asteptare, iar in caz ca platiti contravaloarea facturii dupa expirarea termenului de plata, maxim 10 zile, va garantam reactivarea si buna functionare a acestuia. In caz contrar, ca nu veti plati factura proforma dupa 20 zile avute de la emiterea acesteia, tinem sa va precizam faptul ca, contul dumneavoastra va fi sters.
Plata facturilor se face prin transfer bancar in conturile precizate pe factura proforma in Lei (la cursul zilei) sau valuta.

CONFIDENTIALITATE
Caracterul privat este extrem de important pentru TRANSCARGO INTER iar acesta va depune toate eforturile posibile pentru a asigura confidentialitatea datelor si a corespondentei cu TRANSCARGO INTER. Cu toate acestea, sunteti de acord cu faptul ca TRANSCARGO INTER are dreptul de a monitoriza buna desfasurare a serviciilor prestate si de a dezvalui orice informatie necesara pentru a respecta legile, reglementarile sau alte cereri guvernamentale, pentru a administra in mod corespunzator serviciile sau pentru a se proteja pe sine sau Membrii sai. TRANSCARGO INTER isi rezerva dreptul de a respinge sau inlatura orice material care nu corespunde cerintelor TRANSCARGO INTER sau care poate fi interpretat, pe cale unilaterala, ca fiind nepotrivit.

SECURITATEA MEMBRILOR
In timpul procesului de inregistrare, vi se va aloca o parola si vi se va transmite prin posta electronica. Sunteti responsabil pentru confidentialitatea acestei parole si sunteti in intregime responsabil pentru toate activitatile si taxele ce pot aparea prin utilizarea acesteia. Puteti modifica parola si profilul companiei in orice moment. Sunteti de acord sa anuntati imediat TRANSCARGO INTER de orice inadvertente in cadrul profilului companiei, orice utilizare neautorizata, improprie sau ilegala a parolei sau a contului sau orice alta problema de securitate. Este responsabilitatea dumneavoastra sa actualizati si sa va asigurati ca adresa de e-mail la care cererile sunt trimise sa fie corecta. Taxele impuse ca urmare a cererilor trimise la o adresa de e-mail incorecta sau care nu mai este valida, dar este inclusa in Profilul Companiei, sunt exclusiv responsabilitatea dumneavoastra. TRANSCARGO INTER nu este responsabil pentru nici un fel de pierderi, impuneri, daune, cauze de actiune, cheltuieli, judecati, premii, penalitati sau taxe generate de nerespectarea prevederilor prezentei sectiuni. Este responsabilitatea dumneavoastra sa va asigurati ca orice utilizator autorizat al contului ECARGOTRANS.COM a citit Termenii si conditiile prezentului Acord si intelege ca utilizarea de catre acesta a serviciilor se supune acestor Termeni si conditii. Sunteti de acord sa fiti pe deplin responsabil pentru modul de folosire al Serviciului de catre orice utilizator autorizat si pentru orice consecinta care ar rezulta din utilizarea necorespunzatoare a serviciilor sau de incalcarea Acordului de catre o astfel de persoana.

SISTEMUL DE GARANTII
ECARGOTRANS.COM este o platforma online, o bursa internationala de transporturi si marfuri, pentru imbunatatirea legaturilor intre posesorii de marfuri si transportatori. Noi nu garantam calitatea, responsabilitatea, oportunitatea sau acuratetea informatiilor prezentate sau a serviciilor furnizate de clientii nostri. Chiar daca noi facem tot ce este rezonabil posibil in a autentifica informatiile furnizate de clienti la inregistrare, nu putem impiedica diverse persoane in a furniza informatii false sau de a actiona in scopuri ascunse. Noi solicitam fiecarui client in parte sa actioneze in mod onest si etic in momentul cand foloseste serviciile noastre. Cu toate acestea, nu putem fi siguri ca toate informatiile furnizate de catre utilizatori sunt actuale si corecte. Va incurajam sa comunicati cu ceilalti utilizatori respectand principiile bunului simt si al prudentei. Este responsabilitatea dumneavoastra sa evaluati increderea si acuratetea tuturor formelor de garantie oferite de catre alti utilizatori. Este responsabilitatea dumneavoastra sa inregistrati si sa mentineti un Profil al companiei corect, cu date reale, astfel incat sa primiti informatii precise prin intermediul ECARGOTRANS.COM. Acest serviciu si informatiile prezentate pe acest website sunt furnizate "asa cum sunt", iar folosirea acestui serviciu se face complet si exclusiv pe riscul dumneavoastra. Atat cat ii este permis de legile in vigoare, TRANSCARGO INTER se deroga de asumarea oricarei garantii exprese sau implicite. TRANSCARGO INTER nu ofera nici un fel de garantie ca: serviciul va corespunde cerintelor dumneavoastra, ca serviciul va fi oportun si fara greseli, rezultatele utilizarii serviciilor vor fi in concordanta cu scopul propus, si calitatea oricarei solutii logistice ca rezultat al utilizarii serviciilor va corespunde asteptarilor dumneavoastra sau ca orice alte erori ale serviciilor vor fi corectate. Nici un fel de sfat sau informatie, obtinute oral sau in scris, din partea TRANSCARGO INTER, orice alt utilizator nu va reprezenta garantie daca nu este expres mentionata in prezentul Acord.

LIMITARI DE RESPONSABILITATE
TRANSCARGO INTER va face toate eforturile rezonabile pentru a asigura acuratetea si increderea in prezentul website si noi vom incerca sa corectam erorile si omisiunile cat mai urgent posibil. Cu toate acestea, TRANSCARGO INTER nu este responsabil pentru inadvertente, erori sau omisiuni in cadrul informatiilor furnizate de dumneavoastra sau de catre alti utilizatori. In mod expres, sunteti de acord ca TRANSCARGO INTER nu va fi responsabil pentru nici un fel de daune directe, indirecte, minore, speciale, de importanta majora sau incidentale, incluzand, dar fara a se limita insa la pierderi de profit, vad comercial sau alte pierderi intangibile, rezultate din: utilizarea acestor servicii, tranzactiile dintre utilizatori realizate prin intermediul ECARGOTRANS.COM aceste servicii sau orice alt aspect relationat sitului ECARGOTRANS.COM. Sunteti de acord sa protejati si sa asigurati TRANSCARGO INTER si operatorii, directorii, angajatii, sucursalele, filialele si reprezentantii sai impotriva oricaror pretentii, actiuni, impuneri, pierderi, daune, costuri (incluzand, fara nici un fel de limitare, onorariile avocatilor), cheltuieli, judecati, decizii, amenzi, regularizari sau alte obligatii rezultate sau relationate cu orice alta actiune de catre dumneavoastra sau o terta persoana in legatura cu utilizarea acestor servicii, tranzactiile intre utilizatorii serviciilor oferite de ECARGOTRANS.COM realizate prin acesta sau orice alt aspect relationat sitului ECARGOTRANS.COM.

TERMENI DE INTRERUPERE SAU SUSPENDARE
Acest Acord devine efectiv din momentul acceptarii sale pana in momentul in care este incetat, fie de catre dumneavoastra, fie de catre TRANSCARGO INTER. Incetarea serviciilor si a acestui Acord intervine la 30 de zile din momentul notificarii de incetare transmisa prin posta electronica la contact@ecargotrans.com sau prin fax la 0040-362814069. TRANSCARGO INTER poate suspenda sau intrerupe utilizarea acestor servicii fara a anunta in prealabil in cazul in care TRANSCARGO INTER considera ca ati incalcat sau nu ati actionat consistent in spiritul termenilor si conditiilor acestui Acord. Sunteti de acord ca TRANSCARGO INTER nu-si asuma nici un fel de responsabilitate fata de dumneavoastra sau oricare alta terta persoana pentru orice eventuala incetare a accesului dumneavoastra la aceste servicii.

CONDITII DE UTILIZARE CONTINUT
Informatia inclusa in acest site este protejata prin dispozitiile legii privind drepturile de autor. Utilizatorii sunt autorizati sa copieze sau sa imprime continutul paginilor sau a documentelor prezentate pe situl ECARGOTRANS.COM fara a le putea folosi in scopuri comerciale si fara a le putea distribui catre alte persoane. Atat copierea, in orice forma, a continutului prezentat pe situl ECARGOTRANS.COM, cat si utilizarea personala a acestuia va fi intotdeauna insotita de specificatia provenientei sale.

Copyright 2006, TRANSCARGO INTER. Toate drepturile Rezervate. Logo-ul ECARGOTRANS.COM. Prin aceasta autorizatie, TRANSCARGO INTER nu transmite utilizatorilor licenta sau alte drepturi de autor asupra continutului prezentat pe situl ECARGOTRANS.COM. Designul, titlurile serviciilor, cuvintele sau expresiile utilizate in continutul sitului ECARGOTRANS.COM apartin TRANSCARGO INTER sau, dupa caz, altor persoane, existand semne sau marci inregistrate protejate de legile nationale si/sau internationale si nu pot fi folosite de catre utilizatori in publicatii sau alte productii proprii fara acordul in prealabil si in scris al TRANSCARGO INTER, utilizatorii si tertele persoane nu pot afisa sau folosi in nici un mod logo-ul ECARGOTRANS.COM.
NEWSLETTER
Numele

Adresa e-mail